Somaspor’da İmzalar Peş Peşe Geldi

Somaspor’da İmzalar Peş Peşe Geldi

Transferin suskun ismi Somaspor’da ”giden çok gelen yok” derken dün akşam imzalar ardı ardına atılmaya başladı.

SOMADASPOR

Siyah-beyazlı camia iç transferde Üzeyir Ergün ve Onur Ulaş’la anlaşma sağlarken, dün akşam dış transferde Ofspor’dan Muhsin Polat ve Ahmet Tamet, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’dan Muammer Atalay‘a imza attırdı.

MELİH ŞENCANSomaspor ilerleyen saatlerde de Ankara’nın 3.ligde yer alan ekiplerinden Altındağ Belediyespor’dan Melih Şencan‘ı siyah-beyaz yapan imzayı attırdı.
1995 Biga Doğumlu olan Melih Şencan Futbol’a Bigaspor’da başlarken, 2013 yılında Grand Medical Manisaspor’a transfer oldu. 2014 yılında Manisa ekibinde profosyonelliğe imza atan Şencan 2105 yılında Denizli ekibi Kızılcabölükspor’a transfer oldu. Daha sonra Hatay ekibi Erzin Belediyespor ve son olarak Ankara’nın 3.ligdeki ekiplerinden biri olan Yeni Altındağ Belediyespor formasını giydi.
Siyah-beyazlılarda transfer hareketliliği bugünde devam edecek..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN