Somaspor’da Geri Sayım Başladı..

Somaspor’da Geri Sayım Başladı..

Somaspor, Atatürk Stadında Bornova Yeşilovaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı.

TFF (BAL) Bölgesel Amatör Lig 9.Grubun 23.haftasında yarın (pazar) saat 14:00’de İzmir temsilcisi Bornova Yeşilovaspor ile karşılaşacak olan Somaspor, teknik sorumlu Mustafa Şen nezaretinde gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

Antrenmana düz koşu ve açma germe hareketleri ile başlayan siyah-beyazlılar, 5’e 2 dar alanda pas çalışması ile devam etti. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman, taktiksel çalışmanın ardından şut çalışmasıyla son buldu. Üst üste aldığı iki galibiyetle moral motivasyonu yüksek olan Somaspor’da sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor..Karşılaşmayı Denizli bölgesi hakemlerinden Cihan Yurdagül yönetecek. Yurdagül’ün yardımcılıklarını Sercan Öztürk ve Faruk Karadeniz yapacak. O.Kaan Türkoğlu ise dördüncü hakem olarak sahadaki yerini alacak..

Karşılaşmanın orta hakemi Cihan Yudagül ile karnemiz pekiyi..İki maçımızda görev alan Yurdagül, Alaşehir Belediyespor’u 2-0 yendiğimiz maçta 4.hakem, Çiğli Belediyespor’u 3-0 yendiğimiz karşılaşmada ise orta hakem olarak görev yapmıştı..

Ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığımız karşılaşmayı;  3.dakikada Murat Özcan ve 82.dakikada Burakcan Balcı‘nın  golüyle 2-1 kazanmıştık..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN