Somaspor’da Dümene Nurettin Çağlar Geçti

Somaspor’da Dümene Nurettin Çağlar Geçti

Somaspor’da Üzeyir Ergün’ün takımdan ayrılmasının ardından boşa çıkan takım kaptanlığına Nurettin Çağlar getirildi.

.

Alt yapıdan gelen oyuncular ve geçen sezon forma giyen üç oyuncu hariç kadrosunu yeni oyuncularla dolduran Somaspor, geçen sezon devre arası TFF 2.Lig takımlarından 1922 Konyaspor takımından transfer edilen ve Somaspor forması altında başarılı bir sezon geçiren Nurettin Çağlar‘ı yeni sezonda takım kaptanlığına getirdi.

27 yaşındaki orta saha oyuncu geçtiğimiz sezon 10 karşılaşmada 7 gole imza attı.

İkinci kaptanlığa ise 3 sezondur Somaspor formasını giyen 23 yaşındaki Onur Ulaş getirildi.

Açıklama Kulüpten Geldi

Somaspor Kulubü yönetim kurulu adına genel kaptan Abdullah Karış‘ın konuyla ilişkin yayımladığı açıklamada, “Teknik Direktörümüz Burhanettin Basatemür‘un önerisi ve Yönetim Kurulumuzun onayıyla birinci kaptanımız Nurettin Çağlar ’ın ardından ikinci kaptan olarak Onur Ulaş görevlendirildi” ifadelerine yer verildi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN