Somaspor’da Başkan Değirmenci, Tek Hedef Şampiyonluk.

Somaspor’da Başkan Değirmenci, Tek Hedef Şampiyonluk.

Bu gün gerçekleşecek sezonun ilk antrenmanı öncesinde,  Somaspor kulüp başkanı Yusuf Değirmenci, taraftarlara şampiyonluk sözü verdi.

Açılış öncesinde taraftarlara umut dağıtann Somaspor kulüp başkanı Yusuf Değirmenci; bu sezondan çok ümitli olduklarını ve şampiyonluğun en büyük adayının Somaspor olduğunu ifade etti.

1995 YILINDA YAŞADIĞIMIZ O MANEVİYATI TEKRAR YAŞAYACAĞIZ

Soma Linyitspor’un Samsun’daki play-off maçında Erzincanspor’u Ramazan Çapar’ın son dakika golüyle 1-0 mağlup edip 2.lige çıktığı sezon takımın başkanı olan ve o maneviyatı çok yakından yaşayan Somaspor kulüp başkanı Yusuf Değirmenci, bu sezon takıma kazandırılan bir birinden kaliteli oyuncularla tek düşüncelerinin şampiyonluk olduğunu belirtti.

Değirmenci; “Bünyemize kattığımız bir birinden değerli oyuncularımız, bizlere 1995 yılında Soma halkına yaşattığımız o şampiyonluk sevincini inşallah bu sene de tüm ilçeye tatdıracağız. Somaspor bizim sevdamızdır. Ben, yönetim kurulum ve taraftarlarımız, başta teknik direktörümüz olmak üzere sporcularımıza güveniyor, yeni sezonun tüm Soma’lı sporseverlere hayırlı olmasını diliyorum.’’dedi.

 

TFF SOMA BLD TESİSLERİ YETİŞMEDİ.
Futbolcuların daha rahat bir ortamda tesislerde kalabilmeleri için, TFF Soma Belediye Tesislerinin üst katına bir kat daha çıkmak için başlatılan inşaat çalışmaları tam anlamıyla hazır duruma gelemedi. Futbolcular, yaklaşık 22 gün sürecek ilk etap çalışmalarında İstasyon’da bulunan eski tesislerde kalacak..

somadaspor.com

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN