Somaspor’da Basatemür Galibiyeti Değerlendirdi

Somaspor’da Basatemür Galibiyeti Değerlendirdi

Spor Toto 3.Lig 3.Grup takımlarından Somaspor’da, HEASK deplasmanında alınan üç puanın sevinci yaşanıyor.

SOMADASPOR

Halide Edip Adıvarspor karşısında alınan galibiyeti değerlendiren teknik direktör Burhanettin Basatemür, sezonun ilk maçları her zaman zor geçmiştir. Oyun anlayışımızı ilk yarıya nazaran ikinci yarıda sahaya iyi yansıtarak haklı galibiyet aldıklarını belirtti.

 

BURHANETTİN BASATEMÜR

Basatemür açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Hafta başından beri takım olarak maça çok iyi hazırlandık.. HEASK maçının ilk devresinde istediğimiz oyun anlayışını tam olarak sahaya yansıtamadık. İlave olarak maçın hakeminin aleyhimize verdiği penaltının yanında lehimize vermediği penaltı bizleri bir hayli sinirlendirdi. ikinci yarıya istekli ve arzulu başladık. İlk yarının hemen başında golü bulduktan sonra rahatladık ve gerçek oyunumuzu sahaya yansıttık. Sonuçta bu ligin tecrübeli takımını deplasmanda mağlup edip ilk maçımda kazanmak beni mutlu etti.”dedi.


REHAVET YASAK

HEASK maçını kazandıktan sonra takımın rehavete kapılmaması için çalışacağını kaydeden başarılı teknik adam, “Lig-kupa-lig olmak üzere 8 günde 3 maç oynayacağız. Biz kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Her iki kulvarda bizim için aynı değerde o yüzden zor bir hafta bizi bekliyor. Ancak önceliğimiz ve tek düşüncemiz Cumartesi günü oynayacağımız Yeşilyurt maçı. Tek hedefimiz Yeşilyurt maçından galip ayrılmak. İnşallah bunu başarırız.”dedi. Basatemür, İstanbul deplasmanına gelen ve takımı destekleyen taraftarlara da teşekkür etti.

Öte yandan siyah-beyazlı ekip, Cumartesi günü karşılaşacağı Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçı hazırlıklarına bugün kendi tesislerinde başladı..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN