Somaspor’da ”Aranan Kan” Binehan Köklü

Somaspor’da ”Aranan Kan” Binehan Köklü

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya IC Otelde sürdüren siyah-beyazlı kulüp Somaspor, forvet hattı için kulübün daha önce formasını giymiş olan Hasan Binehan Köklü ile anlaşmaya vardı.

Binehan, geçtiğimiz sezon devre arası Erdekspor’dan transfer olmuş ve Somaspor forması altında başarılı maçlar çıkarmıştı.

Genç oyuncu sezon başı kulüpteki belirsizlikten dolayı Artvin Hopasporla anlaşmıştı. Hopaspor’da aradığını bulamayan genç forvet, yeniden Somaspor‘a imza attı.



Tekrardan siyah-beyazlı formayı giyeceği için çok mutlu olduğunu ifade eden golcü oyuncu Hasan Binehan Köklü, takımın başarısı için tüm takım arkadaşları ile birlikte var gücü ile çalışacağını ve yarım kalan işi tamamlayacaklarını söyledi.

21 Eylül 1996 doğumlu olan Binehan sırasıyla;
Erdek Düzlerspor-Erdekspor-Bandırmaspor-Çanakkale Dardanelspor-Alaşehir Belediyespor-Somaspor ve Artvin Hopaspor’da forma giydi.

HAZIRLIK MAÇI
Öte yandan Siyah-beyazlılar, ilk hazırlık maçlarını Bölgesel Amatör Lig 7.Grup takımlarından Bucak Belediye Oğuzhanspor ile bugün (c.tesi) yaptı. Oldukça yağmurlu havada oynanan maç, karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere sonuçlandı. Somaspor’un golleri: Mert Özcanlar ve Barış kendi kalesine attı.
İki ayrı takımla sahaya çıkan Somaspor’da, yeni transferler Gökhan ve Oğuzhan birer devre oynarken, Erhan düz koşu yaptı.


2.HAZIRLIK MAÇI 4 OCAK TA
Somaspor ikinci hazırlık maçını, yine Bölgesel Amatör Lig 7.Grup ekiplerinden Manavgat Belediyespor ile, 4 Ocak Perşembe günü oynayacak.
somadaspor.com

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN