Somaspor’a Bir Şampiyon Oyuncuda Şile Yıldızspor’dan

Somaspor’a Bir Şampiyon Oyuncuda Şile Yıldızspor’dan

Somaspor’da transfer bombaları ardı ardına patlatılmaya devam ediliyor.

Çoğunluğu takımlarında şampiyonluk yaşamış futbolcuları bünyesine katan Siyah-beyazlı ekip, son olarak geçen sezon grubumuzda şampiyon olduktan sonra Play-Off oynayan ve 3.lige yükselme başarısı gösteren Şile Yıldızspor’un başarılı oyuncusu Berkant İstanbul‘u renklerine bağladı.

Teknik Direktör Mustafa Bahadır‘ın raporları doğrultusunda anlaşılan 22 yaşındaki genç oyuncu, forvet ve sağ kanatta oynuyor..

Berkant İstanbul kimdir?

Futbola 2006 Yılında Bucaspor’un Altyapısında başlayan Berkant İstanbul, 5 sezonda oynadığı çeşitli yaş gruplarında şampiyonluklar yaşadı.
Berkant, alt yapı serüveninden ardından; Aliağa, Altınordu, Tirespor, Bergama, Kütahyaspor, Düzcespor ve son olarak Şile Yıldızpor formaları giydi..

Berkant İstanbul’a şampiyonluğa susamış Somaspor’a hoş geldin diyoruz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN