Somaspor ve Beklentiler..

Somaspor ve Beklentiler..

Yeni yönetimle birlikte transferlerde olmaya başladı diyebiliriz. Bunların ilki Burhanettin Basatemur hocayla anlaşılarak oldu.

DOĞAN GÜLŞEN

Yönetim olarak beklentiler önümüzdeki yıl nedir? hedef ne konuldu? bunu önümüzdeki yapılan transferler yada takımda kalması gereken futbolcular kimler? bunun neticesinde düşüncelerimiz bizim de netleşecektir..

Önce hocamız Burhanettin Basatemur a hayırlı olsun dileyelim neticede bu sezon 3.ligde mücadele edeceğiz her ne kadar yeni olsak ta lig olarak zor bir lig bizi bekliyor..Bir hocanın takım üzerindeki etkisi %90’dır. Vizyon olarak, sistem olarak, motivasyon olarak belirleyici etkisi olur. Tabii yönetimde hocanın bakışı istikametinde birlikte hareket ve birlikte söz birliği etkisi de takım üzerinde başarı hanesine artı yazacak durumlardır. Bunun için bu sezon bizimde az çok neler beklememiz konusunda fikrimiz netleşecek..

Önümüzdeki yılın programı yapılırken finansal durum da göz önüne alınarak yapılır. Transferler öyle belli ki Somaspor önümüzdeki yıl 3.lig de kalıcı aynı şekilde hedef belirtmeden orta vadeli bir plan çerçevesinde hareket ederek bitirme düşüncesinde, olabilir ama bunu yaparken taraftar da düşünülmeli heyecan yitirilmemeli vizyon olmalı coşku da olmalı yoksa sahadaki futbol yetmez..

Somaspor vizyon olarak her zaman hedefi büyük tutmalı iddalı olmalı ki başarmak için koyduğun hedef doğrultusunda mücadele edesin…

Yeni yönetim hocayı getirdikten sonra bir an öncede transferleri bitirmeli ki önümüzü görelim hedefin ne olduğu netleşsin,her ne kadar bu yıl 3.lige çıktıktan sonra olumsuz durumlar olsa da yavaş yavaş bu süreç atlatılmakta kolay değildir yönetim değişiklikleri takımlar üzerinde bunu görmüş durumdayız iyi niyetle çalışmalara başlayan bir yönetim belirli bir aşamada yol katetti zor süreç olacaktır ama beklentileri biz Somaspor severler çok yüksek tutmamız lazım hep birlikte el ele bu zorlu sürecin geçişinde her türlü desteği sağlamalıyız..

Önümüzdeki yılda yapılacaklar az çok herkes tarafından beklenildiği o geçen yıl ki coşkulu sezonun altında kalırız izlenimini görse de bu yönetimi hocayla birlikte yeni konulan hedef çerçevesinde desteklemektir .Somaspor artık geri dönüş yapmamalı bunun bilincinde olalım yeter… Sevgilerle Doğan Gülşen (Tüm yazılarına göz at)



Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN