Somaspor U-16 Takımı Uşak’ta..

Somaspor U-16 Takımı Uşak’ta..

2017-2018 U-16 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe müsabakaları başlıyor.

5-8 Nisan tarihleri arasında 20 il merkezinde oynanacak Şampiyonada Somaspor U-16 Takımı, Manisa’yı Uşak grubunda temsil edecek.

Uşak’ta gerçekleşecek olan 1.kademe maçları öncesinde Somaspor altyapı sorumlusu Kadir Bilir şunları söyledi:

” Çoğunluğu bu sezon kadromuza kattığımız oyunculardan kurulu bu kadro, üst yaş gruplarında oynamanın da verdiği avantaj ile çok mücadele ederek grup maçlarından sonra, Manisa Play-Off maçlarını da başarı ile geçip Manisa’yı Türkiye şampiyonasında temsil etme başarısı gösterdi.Oyuncularımı tebrik ediyorum.Hepsi ile gurur duyuyorum.Türkiye şampiyonasına gelmiş her takım güçlüdür.Biz Somaspor U-16 Takımı olarak, neler yapabileceğimizi gösterdik. Çok karakterli oyunculardan kurulu bir takımız. Gerek grup aşamasında,gerekse Play-Off maçlarında iyi takımları geride bırakarak buraya geldik.Takım olarak düşünüp birlikte hareket ettiğimizde yenemeyeceğimiz takım yok. Birbirimize kenetlenmiş bir takımız, herkes birbirinin açığını kapatmak için uğraşıyor.Oyuncularıma bunun bir oyun olduğunu zevk alıp,izleyenlere de zevk vermenin önemini anlatıyorum. Burada bir parantez de İsmail Şarlayan hoca’ya açmak istiyorum.Bu başarıda onun emeklerini es geçmek olmaz.Kendisine buradan teşekkür ediyorum.Son kez üstüne basa basa şunu söylemek istiyorum.Karakterli oyunculardan kurulu bir takıma sahip olduğum için çok mutluyum.”dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN