Somaspor Start Aldı..

Somaspor Start Aldı..

2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör (BAL)Ligde şampiyonluğa oynayacak bir takım yaratan Somaspor, yeni sezon hazırlıklarına resmen başladı.

Linyit Stadı’nda yapılan çalışmaya yeni transferler ve alt yapıdan futbolcular katıldı. Teknik Direktör Mustafa Bahadır idaresinde yapılan sezonun ilk antrenmanında anatomik adaptasyon ve koşu antrenmanı yapıldı.
Siyah-beyazlılar,yeni sezon hazırlıklarına yarın Linyit Stadında yapacağı çalışmalarla devam edecek..

Somaspor, 21 Ağustos’a kadar sürecek ilk etap çalışmalarını kendi tesislerinde tamamlayacak. İki günlük izinin ardından 23 Ağustos Perşembe günü ikinci etap çalışmaları için Afyon’a hareket edecek.
Siyah-beyazlılar, 10 gün sürecek ikinci etap çalışmalarında 4 tanede hazırlık maçı oynayacak.
Temsilcimiz, 2 Eylül Pazartesi günü ise Soma’da toplanarak sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam edecek.


somadaspor.com

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN