Somaspor Antalya Kampını Tamamladı..

Somaspor Antalya Kampını Tamamladı..

Somaspor, Antalya’da IC Santai Otelde sürdürdüğü devre arası kamp çalışmalarını tamamladı.

Bölgesel Amatör (BAL) Lig’in ikinci yarı hazırlık çalışmaları kapsamında 12 gündür Antalya’da bulunan Somaspor, bu sabah yaptığı antrenmanla kamp dönemini tamamladı.
Somaspor’lu kafilenin bugün Soma’ya döneceği ve futbolcuların iki gün izin verileceği bildirildi.

Teknik Direktör Erman Güraçar, sabah antrenmanın ardından, yaptığı açıklamada, Somaspor‘un ligin ilk yarısında oyun anlamında iyi olmadığını ancak, gruptaki tüm takımların bir birine eş değer olmalarına rağmen puan anlamında iyi durumda bulunduğunu söyledi.



Antalya’da çok güzel bir çalışma ortamı oluştuğunu belirten Güraçar, ”Burada bulunduğumuz süreçte 2 hazırlık maçı yaptık. Bu maçlar, aramıza yeni katılan ve fiziki eksikleri olan oyuncular adına iyi geçti. İlk yarıda pozitif oynamayan Somaspor, ikinci yarıda göze hoş gelen, daha pozitif oynayan bir takım olacak” dedi.

Ligin ikinci yarısının bir hayli zor geçeceğini dile getiren Erman Güraçar, oynanacak 12 tane final maçının hiçte kolay olmayacağını belirtti.

Devre arasında Binehan Köklü, Gökhan Artun, Oğuzhan Palaz ve Erhan Tatlıdil transferini gerçekleştirdiklerini anlatan Güraçar, ”Bünyemize kattığımız bu oyuncuları, başarılı olacaklarına inandığımız için aldık. Bu oyuncularımızın gücümüze güc katacağını biliyor ve başarılı olacaklarını adım gibi eminim” diye konuştu.



YÜCEL DURALİ ”VERİMLİ BİR KAMP OLDU”
Somaspor Sportif Direktörü Yücel Durali yaptığı açıklamada, Antalya’da gerçekleştirilen kampın çok faydalı geçtiğini ve 12 günlük süreçte futbolcuların gayretli oluşlarından dolayı çok memnun olduklarını belirtti. Durali, şunları söyledi: ”İkinci yarı öncesinde Antalyada gerçekleştirdiğimiz kampımız oldukça faydalı geçti. Teknik direktörümüz Erman Güraçar yönetiminde yapılan kamp döneminde eksiklerin giderilmesi için hazırlık maçları yapıldı. Yeni transferler ile eski oyuncularımız arasındaki uyum sorunu da çözüldü. Gayet güzel ve verimli bir kamp oldu. Bu sabah gerçekleşen antrenmanın ardından Soma’ya döneceğiz ve futbolcularımıza 2 günlük izin verilecek. İznin ardından futbolcularımızla ikinci yarı hazırlıkları için Soma’da Tesislerimizde bir araya geleceğiz. Ligin ilk maçı olan Belediye Derince maçına kadar 10 Ocak Çarşamba günü kendi tesislerimizde İzmir Süper Amatör takımlarından Kınıkspor ile hazırlık maçı oynayacağız.”dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN