Somaspor Amatör Branşlara Kapı Açıyor..

Somaspor Amatör Branşlara Kapı Açıyor..

Sotesspor Kulübünde Taekwondo antrenörlüğü yapan Serdal Gündoğan, bundan böyle Somaspor kulübü bünyesinde çalışma kararı aldı.

Somaspor yönetimi ve Taekwondo antrenörü Serdal Gündoğan arasında yapılan görüşmeler neticesinde; birlikte Taekwondo sporunu Soma’da dahada ilerilere nasıl götürebiliriz hesapları yapılmaya başlandı.

Soma Sotesspor Taekwondo antrenörü olarak görev yapan, bir çok başarılara imza atan fakat son zamanlarda Sotessporun iç meselelerinden dolayı salonu mühürlenen, 2 aydan beri de 110 sporcusuyla antrenman yapmak için zorlanan antrenör Serdal Gündoğan, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ”Amacının Soma gençliğini kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek sağlıklı spor disipliniyle yetişmiş ülkesini seven bir birey olmalarını sağlamak yetenekli gençlerimizi keşfetmek onları yarışmacı sporcu olarak hazırlamak onları Türk Mili takımına kazandırmak amacıyla uzun yıllardan beri Bergama Belediyesi, Bergama Gençler Birliği kulübü, Kınıkspor kulübü ve Soma Sotes spor kulübün de görevler aldım . Son zamanlarda Sotesspor Kulüp başkanı Hasan Artar ve kapalı halı saha işletmecileri arasında karşılıklı birbirlerini şikayet etmeleri, bu şikayetlerin ilçe dışını aşıp bimer-e kadar ulaşması dolayısıyla salonunuz 07.06.2018 tarihinde çalışma ruhsatı olmaması dolayısıyla mühürlenmişti.




Salonun yeri EUAŞ müdürlüğüne ait olup bundan önceki müdür Nuri Şerifoğlu ve eski başkan Şenol Eser tarafından malzemeleri alınarak tarafıma teslim edilmiştir. 5 yıldır Soma gençliğinin hizmetine sunulmuştur, fakat daha sonraki kulüp başkanı Hasan Artar ve kapalı halı işletmecileri benim ve sporcularımın üstünden prim yaparak spor yapmamızı imkansız hale getirmişlerdir. İmkansızlıklara rağmen velilerinde maddi yardımıyla her türlü zorluğa göğüs gerip İl şampiyonları, Ege Bölge şampiyonları, Türkiye şampiyonları, Uluslar Arası şampiyon sporcular yetiştirmeme rağmen, benim ve sporcularımın emeğini boşa sayan kulüp başkanımız Hasan Artar salonun kapalı kalmasını halı sahacıların da yola gelip kira kontratını yaptıracağını söylemesi üzerine, Sotesspor’la olan gönül bağımın kopmasına sebep olmuştur. Hiç kimse ufak çocukların spor yapmasını pazarlık konusu yapmamalıdır. Spor adamı olan bir insan olarak bu zihniyetlerin sporu baltaladığını düşünüyorum, bu zor durumda gidip derdimi Soma spor yönetimine anlattım, onlarda spora ve sporcuya kapılarının açık olduğunu her türlü malzeme, salon konusunda ellerinden geldiği kadar yardımcı olacaklarını beyan etmiştir. Kendilerine teşekkür ederim.”dedi.
www.somadaspor.com



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN