Soma Zaferspor’lu Yıldız Kızlar Beşiktaş’a Direnemedi!

Soma Zaferspor’lu Yıldız Kızlar Beşiktaş’a Direnemedi!

Soma Zaferspor Yıldız Kız takımı, TFF Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası çeyrek final maçında Beşiktaş A.Ş ile karşılaştı.

Soma Zaferspor’lu yıldız kızlar, güçlü rakipleri Beşiktaş takımına; Aleyna (2), Sudenur (2), Berivan, Pelin ve Nisa’nın ayağından yediği gollerle 7-1 mağlup oldu ve yarı final şansını kaybetti.

CANINIZ SAĞ OLSUN!
Her şeye rağmen Manisayı ve Soma mızı bayan futbolunda başarıyla temsil eden Futbolcularımıza ve teknik kadromuza bizlere yaşattıkları heyecan için sonsuz teşekkürlerimizi sunarken adını yarı finale yazdıran Beşiktaş takımına başarılar diliyoruz..

Beşiktaş yarı finalde, Konak Bld. Spor ile 26 Mayıs Cumartesi saat 14.00’de Gölbaşı Mogan Stadı’nda karşılaşacak.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN