Soma ve Halı Sahalar

Soma ve Halı Sahalar

Korona virüs nedeniyle 5 aydır kapalı olan halı sahalar bugün (salı) açılıyor.

Konuyla ilgili Halı Saha Futbol Federasyonundan (HFF) yapılan açıklamada,aşağıda belirtilen kurallara uyulmak kaydıyla Halı Saha Tesisleri 4 Ağustos Salı günü yani bugün açılıyor.

Halı Sahalarda Uyulması Gerek Kurallar

Halı Saha Futbol Federasyonu, buna göre halı sahaların temizliği düzenli yapılacak. HFF, tesislere ulaşımda toplu taşıma yerine bisiklet veya özel araçları kullanılacak.



Ayrıca soyunma odaları ve duşlar da kullanıma açık olmayacak. Hastalıkla ilgili belirti gösterecek kişilerin hastaneye taşınmadan önce bekletileceği bir izolasyon odası da hazır bulundurulacak. Tesislerde ekipmanlar da kişiye özel olacak..

Somadaki Halı Sahalar

İlçemizde bulunan 3 halı sahanın tesis sorumluları, faaliyetlerle ilgili gerekli önlemlerin alındığını ve spor severleri tesislerine beklediklerini paylaştılar.

Rezarvasyon Yapacağız Telefonlar

TFF Somaspor Halı Saha Tesisleri: 0532-7913974
Zaferspor Halı Saha Tesisleri:0505-0828050
Linyit Halı Saha Tesisleri:0236-6141166



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN