Soma Spor U-17 Takımı Şampiyonluğa Koşuyor.

Soma Spor U-17 Takımı Şampiyonluğa Koşuyor.

Soma Spor U-17 Takımı, istekli ve arzulu bir oyunla, Akhisar Yıldırımspor deplasmanından Ahmet Burak ve Utku’nun attığı kafa golleri ile 2-1 galip gelerek Şampiyonluk yolunda çok önemli bir engelli aştı.

Maç sonu görüşlerini aldığımız Soma Spor Altyapı sorumlusu Kadir Bilir, şunları söyledi: ‘’Sezon sonu itibarıyla Soma Spor’da ki görevimi bırakıyorum.Çok önce aldığım bu kararımı oyuncularıma da maçtan önce açıkladım.
Şampiyonluk yolunda güçlü rakibimizi yenmek çok önemli. Ama daha her şey bitmiş değil. Daha oynayacağımız maçlar var. Ama oyuncularım bu istek ve arzularını devam ettirdikleri sürece sıkıntı olmaz.Oyuncularım Hocam sizi Şampiyon uğurlamak istiyoruz dediler. Bu olur, olmaz önemli değil.Alt yapı da her şey Şampiyonluk değil.Oyunculara futbol dışında da bir şeyler katmak önemli.Çok yetenekli bir oyuncu grubum var.Kendi oyun karakterlerini,istek ve arzularını sahaya yansıttıkları zaman yenemeyeceğimiz takım yok.Son olarak hepsinin futbolcu olması gibi bir olasılık yok.Ama hepsi topluma faydalı, karakterli bireyler olarak her zaman karşımıza çıkacak.Bu işe devam edecek oyuncularım ile yine bir yerlerde karşılıklı veya aynı takım için de yollarımız kesişecek. Hepsi verebildiklerimizden daha güzelini ve fazlasını hak ediyor.Hepsine teşekkür ediyor,alınlarından öpüyorum.Haklarını helal etsinler.Her alanda başarılı olmak için çalışmanın önemini hep belirttim.Çalışsınlar, çalışsınlar ve çok çalışsınlar.Biz karakterli bir takımız.’’dedi.

SOTESSPOR 10-5 GÖRDES GÜNEŞLİSPOR
U-17 ligindeki bir diğer temsilcimiz Sotesspor, Linyit Stadında ağırladığı Gördes Güneşlispor’u 10-5 mağlup etti. Mavi-beyazlılara farklı galibiyet getiren golleri: Harun Demirkurt (4), Emre Gürkol (3), Deniz Özgen (2) ve İlkan Yıldırım kaydetti.


Ahmet Akbulut

YORUM YAZIN