Soma Masterlerin Grubu Belli Oldu.

Soma Masterlerin Grubu Belli Oldu.

Geçtiğimiz sezon Ege Bölgesi Masterler Ligini (EMF) dördüncü sırada tamamlayan Soma Masterler, 2018-19 Masterler sezonu kura çekiminde B-grubunda yer aldı.

HABER:SOMADASPOR.COM

Ege Bölgesi Masterler Ligi (EMF) 2018-19 sezonu kura çekimini 21 Eylül 2018 Cuma günü saat.19.00 da Bornova’da bulunan Dr. Sırrı Aydoğan Kültür Merkezi‘nde gerçekleştirdi.

Sezona, “EMF LİGİ DOSTLUK SEZONU” isminin verildiği ve ismine yaraşır bir atmosferin hâkim olduğu kura çekimi toplantısına , EMF üyesi 31 derneğin başkanları ve yöneticileri katıldı.

3 grupta deplasmanlı lig usûlü ile oynanacak lig maratonunda, gruplarında ilk 5 sırayı alacak takımlar ve de ligin en centilmen takımı ilk 16 mücadelesine katılmaya hak kazanacak.

B-grubunda mücadele edecek Soma Masterlerin grubunda şu takımlardan yer alacak..

B-GRUBU
Soma Masterler
Dikili Masterler
Balçova Masterler
Ayyıldız Masterler
Bayraklı Masterler
Bostanlı Masterler
Saruhanlı Masterler
Gaziemir Masterler
Seferihisar Masterler
KSK 1912 Çarşı Masterler



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN