Soma Masterlere Piyango Vurdu!

Soma Masterlere Piyango Vurdu!

Ege Bölgesi Masterler Dostluk Ligi’nde geçen hafta evinde oynadığı maçta Saruhanlı Masterlere 4-1 mağlup olan Soma Masterler, misafir ekibin usulsüz oyuncu oynatmasından dolayı 3-0 hükmen galip sayıldı.

SOMADASPOR

Ege Bölgesi Masterler Dostluk Ligi Federasyonu Futbol Disiplin Kuruluna, Saruhanlı Masterlerin 23 Aralık Pazar günü Lig’in 8.haftasında Soma Masterler karşısında; Amatör Lig’de halan aktif oyuncu olan Saruhanlı Yılmazspor oyuncusu Niyazi Demirezen’in oynadığı tespit edilmiş ve Soma Masterler itirazda bulunmuştu.

Ege Masterler Federasyonu Disiplin Kurulu, Soma Masterleri itirazını incelemiş ve Saruhanlı Masterlerin 4-1 kazandığı maçı 3-0 hükmen Soma Masterler lehine tescil etti.

SOMA MASTERLER LİDER OLDU.




3-0 hükmen kararı ile 15 olan puanını 18’e çıkaran Soma Masterler, 17 puana sahip iki takım Balçova Masterler ve Bostanlı Masterler önünde liderlik koltuğuna oturdu.

SOMA MASTERLER, ZORLU BOSTANLI MASTERLER DEPLASMANINDA

Liderlik koltuğuna oturan Soma Masterler, 30 Aralık Pazar günü bir puan gerisinde olan Bostanlı Masterlerin konuğu olacak. Karşılaşma Karşıyaka Belediyesi Efsaneler sahasında saat 18:00’de oynanacak.





Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN