Soma Masterler Yarı Finale Yükseldi..

Soma Masterler Yarı Finale Yükseldi..

Ege Masterler ligi play-off çeyrek final maçında normal süresi 3-3 biten karşılaşmada penaltılar sonucu Balçova Masterlere 4-2 üstünlük sağlayan Soma Masterler yarı finale yükseldi.

Soma Masterler, İzmir-Bayraklı Şehit Ümit Boz Tesislerinde oynanan karşılaşmada sahaya: Yasin-Halil-Hasan-İlker-Hakan-M.Çamzeybek-Fatih-Avusturya-Bora-Yusuf ve Bülent on biri ile çıktı. .

Yedek kulübesinde ise; Çetin, Şahin, A.Yıldız, Ayhan, Şirvan, Cenk, Nakif ve Uğur yer aldı.

Soma Masterler 7.dakikada yediği şok golle 1-0 geriye düştü.

Yediği golün şokunu üzerinden atan Soma Masterler, 16.dakikada Bülent’in penaltıdan attığı golle durumu eşitledi:1-1

Soma Masterler, 20.dakikada Halil Sümer’in attığı golle 2-1 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu..

İkinci yarıya da etkili başlayan Soma Masterler, 45.dakikada Fatih Kaya ile durumu 3-1 yaptı

Balçova Masterler, 58 ve 78.dakikalarda bulduğu iki golle karşılaşmayı penaltılara taşıdı.

YASİN UZUN MAÇA DAMGA VURDU

İlker-Avusturya-Fatih ve Hasan’ın gole çevirdiği penaltılarla rakibine 4-2 üstünlük sağlayan Soma Masterler, yarı finale yükseldi. Kaleci Yasin kurtardığı iki penaltı ile maça damga vurdu..

YARI FİNAL 18 MART PAZAR GÜNÜ

Bu sonucun ardından yarı finale yükselen Soma Masterler, 18 Mart Pazar günü Balçova Stadında Salihli Sardes Masterler ile Albayraklar Masterlerin galibiyle  finale kalabilmek için mücadele edecek..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN