Soma Masterler Gruptaki Son Deplasman Maçından Puanla Döndü.

Soma Masterler Gruptaki Son Deplasman Maçından Puanla Döndü.

Ege Masterler Ligi C-grubunda bitime iki hafta kala Play-Off maçları oynamayı hak kazanan Soma Masterler, İzmir deplasmanında Balçova Karantina Masterler ile karşılaştı.

Balçova Spor Kompleksinde Cumartesi günü saat 21:00’de oynanan karşılaşma 3-3 berabere bitti.

Soma Masterler, Balçova Karantina Masterler karşısına: Yasin-Hasan-A.Koyun-Halil-İlker-Avusturya-Fatih-Alex-Bora-Hakan ve Cenk on biri ile çıktı.

 

Nakif,Şahin,Ayhan,Harun,Yücel ve A.Meriç yedek kulübesindeki yer aldı.
Soma Masterler iki sefer geriye düştüğü karşılaşmada: Alex, ve Hakan’ın golleriyle önce beraberliği, Bora’nın golüyle de 3-2 öne geçti. Soma Masterler ev sahibi Balçova Masterlerin golüne engel olamadı ve karşılaşma 3-3 berabere bitti.

Ligin ilk yarısında Soma’da oynanan karşılaşma: Bülent (3), M.Çamzeybek (2),Y.İpek, Y.Mayak, Fatih ve Uğur’un golleriyle Soma Masterlerin 9-3 üstünlüğü ile bitmişti. Balçova Karantina Masterlerin gollerini ise: Nejdet (2) ve Savaş attı.

Soma Masterler gruptaki son karşılaşmasını 25 Şubat Pazar günü Gaziemir Masterler ile oynayıp, finallerde karşısına çıkacak takımı bekleyecek.

 

somadaspor

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN