Soma Masterler Bornova Masterlerden Rövanşı Aldı.

Soma Masterler Bornova Masterlerden Rövanşı Aldı.

Ege Masterler ligi C-grubunda lig ikincisi Soma Masterler ile lig üçüncüsü Bornova Masterler Soma TFF Tesislerinde karşı karşıya geldi.

Soma Masterler, ligin ilk yarısında deplasmanda 3-2 mağlup olduğu rakibini, Soma TFF Tesislerinde oynadığı karşılaşmada 3-1 mağlup etti ve rakibinden rövanşı almış oldu.

SOMA MASTERLER 3-1 BORNOVA MASTERLER

Soma Masterler, Aydın Altıntaş-Türker Yunal ve Kadir Genç hakem triosunun yönettiği karşılaşmada sahaya:Yasin-Hasan-Ahmet-Halil-İlker-Avusturya-M.Çamzeybek-Fatih-A.Tatlı-Hakan ve Bora on biri ile çıktı.

Yedek kulübesinde ise; Adem,Alex,Şahin,Ayhan,Harun,Şirvan,Engin ve A.Yıldız yer aldı.

Takımın 4 as oyuncusu Yusuf İpek, Bülent Aktuğ, Yusuf Mayak ve Uğur Bozbay mazeretlerinden dolayı 18 kişilik kadroda yer almadı..

Ev sahibi ekip, 17.dakikada Ali Tatlı, 62.dakikada oyuna sonradan dahil olan Alex ve 81.dakikada Bora Bilgener’in attığı gollerle karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Soma Masterler, Bornova Masterler galibiyeti ile puanını 25 yaptı ve Gaziemir Master deplasmanından 5-2 galip ayrılan lider Buca Masterlerin ardından 2.sıradaki yerini korudu..

17 Puana sahip Bornova Masterler, 16 puana sahip Salihli Sardes Masterler’in Narlıdere Masterler deplasmanında galip gelmesi halinde 4.sıraya gerileyecek ve play-off’lar için ilk üç şansını zora sokmuş olacak.

11.HAFTA ELE GEÇEN MAÇ SONUÇLARI:
Soma Master 3-1 Bornova Master
Gaziemir Master 2-5 Buca Master
Dikili Kardeş Master-Balçova Karantina Master
Narlıdere Master-Salihli Sardes Master

12.HAFTA MAÇLARI:
Soma Master-Narlıdere Master
Gaziemir Master-Dikili Kardeş Master

Buca Master-Bornova Master
Salihli Sardes Balçova Karantina Master

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN