Soma Masterler 4-2 Edremit Masterler

Soma Masterler 4-2 Edremit Masterler

Hazırlık maçında Edremit Masterleri Linyit Stadında konuk eden Soma Masterler karşılaşmadan 4-2 galip ayrıldı.

HABER:SOMADASPOR.COM

Soma Masterler, 13 Ekim’de başlayacak Ege Masterler Dostluk Ligi öncesinde, son hazırlık maçını Edremit Masterler ile oynadı.

7 Ekim Pazar günü Linyit Stadında oynanan karşılaşmaya: Kadir-İlker-Engin-Keke-Hasan-M.Çamzeybek-Yusuf İpek-Yusuf Mayak-Seyit-Ali Tatlı ve Bora on biri ile çıkan Soma Masterler, Ali Tatlı (2), Yusuf İpek ve Bora Bilgener’in attığı gollerle sahadan 4-2 galip ayrıldı.

Soma Masterler sezonun ilk resmi maçını 13 Ekim Cumartesi İzmir temsilcilerinden Gaziemir Masterler ile Linyit Stadında oynayacak..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN