Soma Masterler 2-2 Dikili Masterler

Soma Masterler 2-2 Dikili Masterler

Ege Masterler Dostluk Ligi 15.haftasında B-grubunda 29 puanla  lider durumda bulunan  Soma Masterler, 28 puanlı yakın takipçisi Dikili Masterleri Linyit Stadında ağırladı..

SOMADASPOR

Soma Masterler, Hüseyin Aycan-R.Berk Doğar  ve Muhammet Baş hakem triosunun yönettiği maça; Adem-Hasan-A.Koyun-Engin-İlker-Fatih-Osman-Cenk-Tolga-A.Tatlı ve Bora on biri ile başladı.
Çetin, Keke, Ayhan, Şirvan, Şahin, Harun, Kepçe ve Nakif teknik sorumlu Reha Fidan’dan forma bekleyen oyuncular oldu.

Dosthane bir havada geçen karşılaşmada ilk gol Soma Masterler adına; Bora’nın asistini ağlarla buluşturan Ali Tatlı’dan geldi.
Dikili Masterler, önce beraberlik sonrada galibiyet golünü buldu ve 2-1 öne geçti.
Ev sahibi ekipte İlker Çakır, Bora’nın yine güzel asistini gole çevirdi ve ilk yarının skorunu belirledi:2-2




Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki tarafta meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamayınca ilk yarıda atılan karşılıklı goller maçın skorunu belirledi:2-2

Soma Masterler; Adem-Hasan-Engin-Fatih-İlker-Cenk-Avusturya-M.Çamzeybek-Y.Mayak-A.Tatlı ve Bora’lı kadrosuyla ilk yarının 6. haftasında deplasmanda karşılaştıkları rakiplerine uzatma bölümünde yedikleri golle 1-0 mağlup olmuştu.

DİKİLİ MASTER

15.HAFTA TOPLU SONUÇLAR:
Soma 2-2 Dikili
Saruhanlı 1-1 Balçova
Gaziemir 3-1 Ay Yıldız
Bostanlı 3-0 Seferihisar
Bayraklı 2-7 Ksk 1912 Çarşı

16.HAFTA MAÇLARI:
Soma Master-Bayraklı Master
Ksk 1912 Çarşı Master-Saruhanlı Master
Balçova Master-Bostanlı Master
Seferihisar Master-Gaziemir Master
Ay Yıldız Master-Dikili Master
Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!





Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN