Soma İlçe Kupası Genç Kızlar Voleybol Turnuvası Tamamlandı.

Soma İlçe Kupası Genç Kızlar Voleybol Turnuvası Tamamlandı.

İlçemizdeki 7 lisenin  katılımıyla gerçekleştirilen genç kızlar voleybol turnuvası sonlandı.

6 Mart da başlayıp 17 nisan da son bulan turnuvada toplam 21 maç oynandı.

Tek devreli lig usulü oynan turnuva seyri güzel, mücadelesi yüksek maçlara sahne oldu.
Şampiyonun ve sıralanmanın son maça kadar belli  olmadığı turnuvada şampiyonluğu Cemil Meriç A.L elde ederken, ikinci Rıfat Dağdelen A.L, üçüncü Fatih Mesleki ve Teknik A.L, Dördüncü Soma Fen Lisesi oldu.

İlçemizde düzenlediğimiz geç kızlar voleybol turnuvasını tamamladık. İlçemizde bulunan liselerin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz turnuvada mücadelesi çok yüksek ve güzel maçlar izledik. Genç sporcu öğrencilerimiz fair-play ruhu içinde, dostça, centilmence çok güzel sporcu duruşu sergilediler, kendilerini kutluyorum.Çünkü bu turnuvayı güzel yapan onların performansları ve bu sporcu kişilikleriydi.Bu sporcu kardeşlerimi turnuvaya hazırlayan değerli meslektaşlarım ,beden eğitimi öğretmeni arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum.Biz beden eğitimi öğretmenlerinin birinci önceliği kazanmanın ve kaybetmenin sporun içinde olduğunu bilen, rakibine ve yaptığı spora saygı duyan,sporun sosyalleşmede,birlik ve beraber olmada en önemli araç olduğunun farkında olan  sporcular yetiştirmek olmalıdır.

Bu turnuvada bunları çok fazlasıyla gördük, bu nedenle hem sporcu kardeşlerime hem de öğretmen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.Turnuva boyunca görev alan hakemlik yapan değerli hocalarımın da emeklerine sağlık, sağ olsunlar çok teşekkür ediyorum.Ayrıca turnuvayı düzenleme ve devamı aşamasında katkı ve desteklerini hiç eksik etmeyen Gençlik Hizmetleri İlçe Gençlik Spor Müdürlüğüne, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve turnuva boyunca bize ev sahipliği yapan Yunus Emre İmam Hatip Okulu Müdürlüğüne saygı ve teşekkürlerimi sunarım.Soma İlçe Voleybol Turnuva Koordinatörü Turgay Alver

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN