Soma Genç Erkekler Masa Tenisi Sona Erdi.

Gençlik haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Gençlik ve Spor ile İlçe Milli Eğitim müdürlüklerinin ortaklaşa düzenlediği Genç Erkekler Masa Tenisi müsabakaları 11 Mayıs Salı günü Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesin’de 7 okul 32 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

Müsabakalar takım ve ferdi şeklinde iki kategoride yapıldı.
Müsabakalar sonucunda ilk 3 takım kupa ile ilk 4 sporcu madalya ile ödüllendirildi. Ayrıca en iyi takımda kupa ile ödüllendirildi.



Müsabakalar sonucunda ferdi ve takım sıralamaları şu şekilde oluştu:
Ferdi Sıralama :
1.Ahmet Kurt (Soma Fen Lisesi)
2.Umut Ertem (Soma Fen Lisesi)
3.Barış Şen (Fatih Mesleki ve Teknik Lisesi )
4.Bayram Kara (Mevlana Özel Eğitim Merkezi )
Turnuvanın En İyi Takım Ödülü
Mevlana Özel Eğitim Merkezi
1.Soma Fen Lisesi
2.Fatih Mesleki ve Teknik Lisesi
3.Rıfat Dağdelen Anadolu lisesi

SOMA FEN LİSESİ DAMGA VURDU

Soma Fen Lisesinin gerek ferdi gerekse takım halinde damga vurduğu Mevlana Özel Eğitim Merkezi sporcularının renk kattığı müsabakalar müthiş mücadelelere sahne oldu.
2 isimden bahsetmeden geçemeyemeyeceğim.
1. Soma Fen Lisesinden Ahmet Kurt.
Bir insanın eline raket bu kadar mı yakışır ve bir insan maç esnasında bu kadar mı rahat oynar. Zaten bu özellikleri sayesinde 3 senedir üst üste genç erkekler masa tenisi müsabakalarının haklı 1.si oldu. Bu sene mezun oluyor seneye bizlerle değil. Bizlere izlettiğin maçlar için çok teşekkürler Ahmet Kurt. Yolun bahtın açık olsun.
2. isim Mevlana Özel Eğitim Merkezinden Bayram Kara.
Bu kardeşimiz Özel Eğitim olmasına rağmen öyle müsabakalar oynadıki 4.lük madalyasını sonuna kadar hak etti. Zaten bu sene Türkiye geneli Özel Eğitim sporcuları arasında Türkiye 9. olarak ne denli yetenekli ve özel bir sporcu olduğunu kanıtladı. Onun üzerinde emeği olan başta Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Sılay Mutlu olmak üzere herkesin emeğine sağlık.



Katılan tüm sporcu kardeşlerimize, takımlarını hazırlayan ve hakem olarak görev yapan fedakar beden eğitimi öğretmeni arkadaşlarıma, turnuvayı düzenleyen İlçe Gençlik ve Spor ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine, kapılarını bizlere açan Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi’ne çok teşekkür ederim.

Caner Başaran İlçe Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenleri Genel Koordinatörü ve İlçe Masa Tenisi Müsabakaları Genel Sorumlusu Turgutalp Ortaokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN