Soma Futbolunda Süper Hafta Geride Kaldı.

Futbolda bizim için harika bir hafta daha geride kaldı.
İlçe olarak Somaspor, Soma Masterler ve Alt Yapı takımlarımız yüzümüzü güldürdü..

SOMADASPOR

Alt yapıda yaş gruplarında play-off oynamaya hak kazanan Soma Zaferspor, Somaspor, ve 301 Soma Karaelmasspor’la başladı güzel haberler gelmeye..

Daha sonra, Soma Zaferspor’lu Yıldız Kızlarımızın grup maçlarındaki başarıları onları Türkiye Şampiyonasına taşıdı.




Bir güzel haberde Bursa’dan geldi. BAL Bölgesel Amatör Lig 8.Grupta lider olan Somaspor, Orhangazi Belediyespor deplasmanında Toma Tabatadze (2), Atalay Demirtaş ve Üzeyir Ergün’ün golleriyle 4-1 galip geldi. Siyah-beyazlılar ,Orhangazi Belediyespor galibiyeti ile puanını 35’e yükseltti ve emin adımlarla play-off’lara doğru ilerliyor..

Bir süper haberde Masterlerimizden geldi. Ege Masterler Ligi B-grubunda 24 puanla liderlik koltuğunda bulunan Soma Masterler, beş puanla dokuzuncu sırada yer alan Ayyıldız Masterleri Linyit Stadında konuk etti. Masterlerimiz üstün oynadıkları karşılamayı Bora Bilgener, Ali Tatlı, Osman Şahin ve İlker Çakır’ın golleriyle 4-0 kazandı.
Puanını 27’ye çıkaran Soma Masterler, haftayı en yakın rakipleri Balçova Masterlerin dört puan önünde lider tamamladı.

Yukarıdaki başlıkta belirttiğimiz gibi; çok güzel bir haftaya veda ettik, bu hafta sonu oynanacak karşılaşmalara daha umutlu bakıyoruz.  Somaspor’unda gelişen bu olumlu havayı bizlere yaşatan herkese spor kamuoyu adına çok teşekkür ederiz. SİYAH-BEYAZ DEVAM..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN