Soma Fen Lisesinden Bir Başarı Daha..

Soma Fen Lisesinden Bir Başarı Daha..

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası Dart müsabakaları sona erdi.

Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte organize edilen 2017 -2018 Eğitim-Öğretim Yılı Genç Erkekler Dart İl Birinciliği müsabakaları il genelinde 18 lisenin katılımı ile Manisa 75.Yıl Spor Salonunda yapılan final müsabakalarıyla sona erdi.

SOMA FEN LİSESİ 3.OLDU.
Antrenörlüğünü Hamza Macit’in yaptığı Soma Fen Lisesi; Hamza Ay, Kadir Gökçen ve Selim Çiçek ile 18 takım arasında 3.olmayı başardı.Fen Lisesine 3.lük kupasını Dart Federasyonu İl Temsilcisi Emre Bal verdi.

MACİT, ”DERSLERDEKİ BAŞARIYI SPORA DA YANSITTILAR”
Müsabakalar sonunda bir açıklama yapan antrenör Hamza Macit, ‘’ Soma Fen Lisesi olarak; Basketbol ve Masa Tenisinden sonra, Dart bıranşında da başarılı olup Somamıza bir kupa daha getirmenin mutluluğunu yaşatan sporcularımı kutluyorum. Katılan sporcularımızın  derslerindeki başarılarını spora da yansıtmaları bizleri sevindiren ayrı bir unsur oldu. İlçemizde dart sporunun yaygınlaşması en büyük arzumuz. Buradan sizin aracılığınızla turnuvaya katılmamızı sağlayan Soma Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürümüz Dilek Kuruçay‘a ve ulaşımda bizlere araç sağlayan Soma Belediyesine çok teşekkür ederim”dedi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN