Soma Derbisini Tecrübesiyle Sotesspor Kazandı.

Soma Derbisini Tecrübesiyle Sotesspor Kazandı.

Manisa Kulüpler İl Birinciliği Genç Bayanalar Sotesspor- Ilgazspor ile 16.01.2018 Salı günü saat:19.00 ‘da Rıfat Dağdelen spor salonunda karşı karşıya geldi.

Ligin 1.Devresinde Ilgaz sporu kendi evinde 3-1 yenen Sotesspor, ligin 2.devresinde kendi evinde oynadığı maçta Ilgaz sporu 3-0 yenerek, kolay bir galibiyet aldı.

Karşılaşmaya servis ve hücumları ile etkili başlayan Sotesspor rakibine üstünlük kurdu. Etkisiz kalan Ilgaz spor zaman zaman zor anlar yaşadı.

Takım olarak rakibi karşısında az hata yapan Sotesspor , Ilgaz sporun toparlanmasına izin vermedi.

Sotesspor 1.seti : 25-19, 2.seti :25-18 alarak durumu 2-0 ‘a getirdi.

Maçın 3.setinde başa baş giden oyunda bir ara Ilgaz spor 19-15 öne geçse de Sotesspor, etkili oyunu ile sette 22-21 öne geçti.

Setin sonlarında aynı oyununa devam eden Sotesspor. Son seti 25-23 , maçı 3-0 alarak bir kez daha Soma derbisinin kazananı olarak ilk galibiyetinin tesadüf olmadığını kanıtladı.

Maç sonunda açıklama yapan Sotesspor Antrenörü Kürşad Soysal, şunları söyledi: ”Rakibimizi mücadelelerinden dolayı tebrik eder, başarılar dileriz. Bu sene ligde Soma’yı Manisa’da; Genç, Yıldız, Küçük Bayanlar olarak 3 takımla temsil ediyoruz .Muzaffer Ecemiş spor salonu 3 senedir tadilat ta olduğu için çok zor şartlarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yetkililerden salonumuzu bir an önce faaliyet e girmesi için gerekli işlemleri yapmalarını rica ediyoruz. Bize zor şartlarda destek olan bizi yalnız bırakmayan sayın başkanımız Hasan Artar a çok teşekkür ediyoruz. Bu yoğun maç trafiğinde bize destek olan ve deplasman maçlarına ulaşım desteği veren Soma Belediye başkanımız sayın Hasan Ergeneye desteklerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz.”dedi

HAKEMLER:Dilek Kuruçay, Devran Karatay, Batuhan Dinçer, Enes Tetik,Kamil Bahadır
SOTESSPOR:Aybike, Gözde, Handenur, Buse, Ceren, Sevgi, Kübra, İrem nur, Beril, Fatma
ANTRENÖR:Kürşad Soysal, Tuğba Tekin

ILGAZ SPOR:Buse, Elif, Gülay, Feyzanur, Esra, Kardelen, Özün, Zekiye, Övgü
ANTRENÖR:Dogan Sağlam, Hüseyin Ünver
SOTESSPOR : 3 – 0 : ILGAZSPOR
1.Set : 25 -19
2.Set: 25 – 18
3.Set: 25 – 23
somadaspor.com

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN