Siyah-İnci Dünya Evine Girdi

Siyah-İnci Dünya Evine Girdi

Yıllarca Somaspor’un maddi-manevi kayıp gözetmeksizin peşinden koşan Feyyaz Kurtuluş, bundan sonra Ela hanım’ında peşinden koşacak..

 

Son iki sezonda Somaspor’un iç ve dış sahalarda aldığı başarılı sonuçları büyük fedakarlıklarla taraftarlarına yaptığı çekimlerle sevinci yaşattıran Siyah-İnci Feyyaz Kurtuluş, dünya evine girdi. .

Siyah-İncilerin en değerli üyelerinden biri olan Feyyaz Kurtuluş geçtiğimiz Pazar günü Rüya Park Düğün Salonunda yüzlerce seveninin katıldığı merasim sonrasında Ela hanımla dünya evine girdi.
Somaspor yönetim kurulu, sporcu ve taraftarlarında törene katıldığı muhteşem düğün görülmeye değerdi.

Sevgili Feyyaz ve Ela kardeşlerimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.


YASİN TUNÇ

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN