Selis Demirci’den Sonra Orhan Karslı’yada Milli Görev

Selis Demirci’den Sonra Orhan Karslı’yada Milli Görev

Milli takımlar düzeyinde iki gündür Soma’yı sevindiren güzel haberler gelmeye başladı.

Dün, Türkiye U-17 Kız Milli Takımımızın, 8 ve 10 Ağustos 2018’de Rusya ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosuna Soma Zaferspor’un orta saha ve forvet oyuncusu Selis Demirci‘nin seçilmesinin ardından bugünde Taekwondo’dan gelen haberle sevindik.

Soma da Taekwondo antrenörü olarak görev yapan Orhan Karslı’ya, Türkiye Taekwondo Federasyonunca Milli görev verildi..

Orhan Karslı’nın, Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun 2018 Yılı Faaliyet Programında yer alan ve 6 – 10 Ağustos 2018 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası Teknik Kurulunda görev alması Soma adına sevinçle karşılandı.

Milli Takım Teknik Kurulunda göreve çağrılan Orhan Karslı, verilen görevin gurur duyucu olduğunu belirterek, ”
Ankara’ da yapılacak olan Ümitler Türkiye Taekwondo şampiyonasında teknik kurulda şahsıma görev verdiklerinden dolayı Türkiye Taekwondo federasyon Başkanımız sayın doç. Dr.Metin Şahin, Başkan vekilimiz ve As Başkanımız Sayın Dr. Oktay Duymaz beyefendilere teşekkürlerimi sunarım.”dedi.
somadaspor.com


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN