Şampiyon Sahaya İndi

Şampiyon Sahaya İndi

Ege Masterler Ligi takımlarından Soma Masterler, 2020-2021 futbol sezon açılışını gerçekleştirdi.

.

Covit-19 tedbirleri süreci ile birlikte yeniden toplanan geçen sezonun B-grubu şampiyonu Soma Masterler takımı, yeni sezon hazırlıklarına Soma Belediyesi TFF Tesislerinde başladı.

Masterlerin teknik direktörlüğünü üstlenen Hakan Durur önderliğinde başlayan antrenman, yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Futbolcuların antrenmandaki istekli ve arzulu halleri gözlerden kaçmadı.

HAKAN DURUR

Teknik direktör Hakan Durur “Yeni kadro yapılarıyla bu sene daha disiplinli, yardımlaşmaya dayalı, centilmen, takımdaşlık ve her şeyden önemlisi fair-play çerçevesinde bir takım yaratacaklarının altını çizdi..



Durur “takımımıza malzeme konusunda yardımcı olan birey ve kurumlara teşekkür teşekkür ederim. Ege Masterler Ligi bu sene Eylül-Ekim ayları içerisinde başlayacak gibi. Bu sebeple antrenmanlarımıza başladık. Bünyemize yeni kattığımız 8 oyuncu var. Bu oyuncuların geçmişleri başarılarla dolu, kaliteli oyuncular, mutlaka takıma katkı sağlayacaklardır. Bünyemizde, geçen sezon şampiyon olmuş zaten çok değerli sporcularımız vardı. Hep birlikte önceliğimiz fair-play çerçevesinde takımdaşlık havasında dahada yukarıları zorlayacak kaliteli takım yaratmak olacaktır. Yeni sezonumuz Soma’ya ve Soma Masterler camiamıza hayırlı olsun” dedi.



YASİN TUNÇ

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN