Protokol Futbolun İnceliklerinden Örnekler Sundu

Protokol Futbolun İnceliklerinden Örnekler Sundu

Soma OSB Müteşebbis Heyet Toplantısına katılmak için Soma’da bir araya gelen Manisa ve Soma protokolü, toplantının sonunda dostluk maçında karşılaştı.

SOMADASPOR

ELİ Müessese Müdürü İsmail Ceran’ın ev sahipliğinde ELİ Azot Tesisleri’nde oynanan maç renkli ve çekişmeli görüntülere sahne oldu.

Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, ELİ Müessese Müdürü İsmail Ceran ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdüresi Dilek Mert’in seyirci olarak bulunduğu karşılaşma 19:00’da başladı.SOMA PROTOKOLAralarında; Manisa Valisi Ahmet Deniz, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, AK Parti Soma İlçe Başkanı Mehmet Ali Aksoy, Soma İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Oruç Fevzi Kara, Manisa İl Gençlik Müdürü Yunus Öztürk, Soma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Soma Devlet Hastanesi Başhekimi Ali Osman Çağlayan, TKİ Kurum Başmüfettişi Alp Aydın Özalp, TKİ Kurum Başmüfettişi Ali Haydar Salman, ELİ Müessesi Müd. İdari ve Sosyal Şube Müdürü Tarkan Bayram ve ELİ Eğitim İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Mahmut Özdilli’ninde olduğu karşılaşma ”dostluk ve kardeşlik” havasında başladı.

B-Klasman hakemi Oğuz Akyüz’ün yönetiminde, 25 dakikalık iki devre şeklinde oynanan mücadelede Manisa Valisi Ahmet Deniz, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir oynadıkları pozitif futbollarıyla izleyenlere parmak ısırttı. ELİ Eğitim İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Mahmut Özdilli ise kaledeki güvensizliğiyle geçersiz not aldı.

Futbolun inceliklerinden örnekler sergilenen ve dosthane şeklinde geçen karşılaşmanın ardından iki takım da birbirini tebrik etti.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN