Play-Off Oynuyoruz

Play-Off Oynuyoruz

Somaspor uzun süren (BAL) Bölgesel Amatör Lig macerasının ardından çıktığı 3.ligde bileğinin hakkı ile play-off oynamayı hak etti.

 

Sezon başında takım mütevaziliği bakımından böyle bir sıralama çıkacağının beklenmediği bir sezon da büyük başarı olarak bakmak lazım..

Sezon başı yönetimsel bazı sıkıntılar olsa da Soma’lı spor severler olarak; takımın önce bu ligde kalıcı duruma gelip önümüzdeki yıllara hazırlık olarak düşünüyorduk. Herkes böyle bakıyordu ama beklentilerin çok üzerinde bir performans gösterdi bu takım..

Onun için play-off oynayacak bu takımımız için her türlü sonuca hazırlıklı olmak lazım, sonuçta zaten başarılı oldu takım..

Sezon boyu inişli çıkışlı görüntüler olsa da, ikinci sırada bitirip rakibimiz Muğlaspor bizi iki maçta da yense de tek maçlar her zaman bütün sonuçlara gebedir. Tek taraflı karşılaşmalarda güçlü takım yoktur. Artık iyi hazırlanan, iyi motive olan ve stratejiler belirleyecek maçın galibini onun için biz inanıyoruz teknik kadro gerekli hazırlığı yapmıştır rakibimiz analizleri takıma gösterilip galibiyet şifreleri belirlenmiştir diye düşünüyorum…



Mental yönden de pandemi döneminin getirdiği eksiklikler fiziksel olarak tamamlanmalı bunun eksikleri görülüyor izlediğimiz maçlarda bu çok önemli gereken antrenman yüklemeleri de olmuştur çalışma ve hazırlanmada ..

Futbolcu kardeşlerimiz, artık sıra sizde TRT Spor gibi ulusal kanal bu maçı canlı verecek. Bütün Türkiye’nin gözü bu maçlarda olacak. Mehmet Uysal zaten takip ediliyor yap burada şovunu göster gölcülüğünü Soma halkının sevgilisi olarak dök sokaklara taraftarını, takım olarak oyun disiplinine çok dikkat edilmeli, tek maçlarda skor ne olursa olsun oyunda kalmak önemli bizler bu takıma inanıyoruz..

Artık Soma ilçe olarak bu maça hazır müthiş taraftarı orada olamasa da belediye meydana dev ekran kurarak bu 2.lige çıkma maçını ilçe olarak bir arada seyretme imkanını yaşatabilir, çok keyifli olur bu düşünülebilir bu pandemi döneminde evlerde geçirdiğimiz dönemi belki çok büyük coşku yaşayarak kutlayabiliriz..Başarılar şimdiden Somasporumuza.. Sağlıklı günlere..Doğan Gülşen



YASİN TUNÇ

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN