Oryantiring’de EML Farkı..

Oryantiring’de EML Farkı..

Soma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, katıldığı bir çok sportif turnuvalarda elde ettiği  başarılara bir yenisini daha ekledi.

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Oryantiringde katıldığı iki dalda da Manisa il birinciliğinde başarılı oldu.

Salihli Kurşunlu Kaplıcaları mevkiinde yapılan ve yaklaşık 150 sporcunun katıldığı Okul Sporları Oryantiring Manisa İl birinciliği yarışlarında ilçemizi temsilen katılan okullarımız tüm kategorilerde neredeyse ilk üç dereceye girerek büyük başarı sağladılar.

Genç Erkeklerde 1.Oldu




Yarışmaya katılan Soma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Genç Erkek A-Kategorisinde takım olarak 1. oldu. Ferdi derecede de Furkan Ünal 1.olurken Şeref Volkan Aldemir 3.Cevat Şenel ise 4. olunca takım başarısı da beraberinde geldi.


Manisa il birinciliğinde sadece birinci olan takımlar Manisa’yı temsilen Kocaeli’ne gruplara gitmeye hak kazanabildiği yarışmada Soma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin başarısı Okul yönetimini bir hayli memnun etti.

Yine meslek lisesi olarak Genç Erkek B-kategorisinde takım olarak Manisa’nın İlçelerini geride bırakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2. oldu. Ferdi derecede ise Özgür Öztürk ikinci olarak yarışmayı tamamladı.

MUTLU, ”EMEK VERMEDEN BAŞARI GELMEZDİ”

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi hocası ve aynı zamanda Oryantiring antrenörü Sılay Mutlu, yarışma sonrası duygularını şöyle dile getirdi: ”Öncelikle öğrencilerimize spor yapmasında öncülük eden okul müdürümüz Samih İli‘ye çok teşekkür ederiz. Emek vermeden başarı gelmezdi, Ağustos’tan beri her gün Gençlik Spor Müdürümüz Dilek Kurucay ile birlikte Atatürk Stadyumunda öğrencilerimizle birlikte atletizm antrenmanı ve her hafta sonu civar iller ve ilçelere giderek oryantiring arazi antrenmanı yaparak bu başarı geldi. Her antrenmana eksiksiz gelen ve özverili çalışan gençlerimizi tebrik ediyorum. Kocaeli’nde yapılacak olan grup müsabakaların da Manisa’yı temsilen 1.olan Genç Erkek A-takımımıza ve ferdi de 2.olan Özgür Öztürk’e şimdiden başarılar diliyorum”dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN