Onur Ulaş: Şampiyonluk Olmazsa da En Kötü Play-Off

Onur Ulaş: Şampiyonluk Olmazsa da En Kötü Play-Off

2020-2021 sezon hazırlıklarının ilk etabını Soma’da kendi tesislerinde tamamlayan siyah-beyazlı ekip 2 günlük izinin ardından ikinci etap kamp çalışmalarını Kartepe’de sürdürüyor..

.

Yeni sezon ikinci etap hazırlıklarını Kartepe’de sürdüren takımımızın başarılı defans oyuncusu Onur Ulaş, kamp çalışmalarını değerlendirdi.

Aralarına katılan yeni oyuncu grubuyla kampın yoğun geçtiğini dile getiren Onur, “Soma’da beş günlük ilk etap kampın ardından, ikinci etap içinde beş gündür Kartepe’deyiz. Sezon başı kampları genelde yoğun geçiyor. Bizde hocamızın direktifleri doğrultusunda yoğun çalışıyoruz. Yoğun çalışmak zorundayız da.. Çünkü geçen sezon lige yeni çıktığımız için takımlar bizi fazla önemsemediler. Ancak bu sene tüm takımlar Somaspor’un gücünü bildiği için farklı motivasyonla karşımızı güçlü çıkacaklar. Bu anlamda da bizi daha zorlu bir sezon bekliyor. Soma olarak hedeflerimiz büyük. İstediğimiz hedefe ulaşmak içinde her zamankinden daha çok çalışmamız lazım. Biz de Burhanettin hocamızın verdiği taktikleri, direktifleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz.”

Onur Ulaş

Ligde defans oynamasına rağmen attığı gollerle takıma skorsal açıdan da katkı sağlayan başarılı oyuncu, ”Hedefimiz direk şampiyonluk olmazsa da en kötü play-off’tan bir üst lige çıkmak.”dedi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN