Önce Covidi Sonra Elazığ’ı Yendiler

Önce Covidi Sonra Elazığ’ı Yendiler

2. lig Kırmızı Grupta Pazar Spor’da Teknik Direktör Cafer Aydın ile göreve başlayan Antrenör Oktay Çabuk’dan güzel haber geldi.

14 futbolcu ile beraber Coronaya yakalanan Oktay hoca 15 günlük karantina sürecinden sonra Elazığ Spor ile deplasmanda karşılaştı.

Elazığ sporu 3-0 gibi net bir skorla yenen Pazar sporda yüzler tekrar gülmeye başladı.

Antrenör Oktay Çabuk; ”Tüm dünyayı saran covid virüsü ile takım halinde zor günler geçirdik. Elazığ maçına 8 oyuncumuz covid 2 oyuncumuz cezalıydı. Maçta yedek kalecimiz bile yoktu. Bir çok olumsuz şarta rağmen sahada mükemmel mücadele eden bir takımımız vardı. Deplasmanda alınan 3-0 lık skor bizleri çok mutlu etti. Teknik Direktörümüz Cafer Aydın ile 6 maça çıktık. 4 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet alarak son 6 maçta ligin en iyi Takımı olduk. Elazığ Spor galibiyetini hastalığım sürecinde arayan mesaj atan bana moral veren dostlarıma armağan ediyorum.”dedi.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN