Nakliyeciler’e 3 Takviye..

Nakliyeciler’e 3 Takviye..

Geçen sezon başarılı maçlar oynayan Nakliyeciler, eleme maçında A-grubu lideri İmbat karşısında 4.dakikada İsmail’in uzun pasını kafayla ağlara gönderen Alper’in golüyle öne geçmesine rağmen, ikinci yarıda yediği gollerle turnuvaya veda etmişti.

Bu sezon takımdan ayrılan Erol Tor’un yerine 3 yeni oyuncuyu kadrolarına kattılar.. Kadroya dahil olan 3 oyuncu ilkdefa turnuvada bu sezon boy gösterecek..

NAKLİYECİLER 3-2 MADEN-İŞ
Dün akşam (salı) TFF Tesislerinde Maden-İş takımı ile hazırlık maçı oynayan mavi-siyahlılar,  rakibini Alper , Gürkan ve H.Burak’ın golleriyle 3-2 mağlup etti.

Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!..

 

 

somadaspor

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar
    sarper ege

    bugun gercekten cok soguk bir futbol gunuydu. Turnuvayi kendi icerisinde degil ama disaridan bakildiginda amacinin tamamen disinda kisir rekabet anlayisi icerisinde devam etmektedir. Kavganin veya sertligin tavan yaptigi anlar her an mevcut. somadaki futbol takimlarinda niye bu rekabet yok da bu seviyede var. ben bu anlayisin sorgulanmasi lazim. yani halk tabiri ile pehlivanligin sonu cazgirlik anlayisi bu turnuvada cazgir milli takimimi secilecek. turnuvada yer alan her bireyin kafasindaki anlayisi sorgulayip oz elestirisini yapmaya davet ediyorum. aksi takdirde dostluk soyle dursun kirginlik ve gavgalat tavan yapabilir. yaptiginiz sadece spor. centilmenlik celtinmenlik centilmenlik. kalin saglicakla

YORUM YAZIN