Mustafa Bahadır, ”Kazanan Biz Olacağız”

Mustafa Bahadır, ”Kazanan Biz Olacağız”

Bölgesel Amatör Lig 8.Grup Lideri Somaspor’un teknik direktörü Mustafa Bahadır, Çiğli Belediyespor ile yarın Atatürk Stadında oynayacakları maçın zorlu geçeceğini ancak kazanan tarafın kendileri olacağını söyledi.

HABER:SOMADASPOR.COM

Başarılı teknik adam Mustafa Bahadır, yaptığı açıklamada, yarınki maçın kolay olmayacağını ama futbolun doğrularını sahaya yansıttıkları takdirde sahadan 3 puanla ayrılan tarafın kendileri olacağını ifade etti. Mustafa Bahadır, ‘’ İnşaallah maç sonunda bireysel hatalar olmazsa gülen taraf biz oluruz. Oyuncularımız maçın önemini çok iyi bilmekte futbol anlamında gerekeni yapacaklardır.’’dedi.




‘’Evimizde oynayacağımız maçta saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanmalıyız’’ diyen Mustafa Bahadır, ‘’ Taraftarımızdan son düdüğü kadar oyuncularımızı pozitif yönde ateşleyerek güzel bir enerji oluşturmaları,rakibe saygıyı unutmadan desteklemelerini istiyoruz. Onlar bizim için her zaman itici güç ve on ikinci adamımız olmuşlardır.’’dedi.

28 Ekim Pazar günü saat 14:00’de Atatürk Stadında oynanacak karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemlerinde n Batuhan Kolak yönetecek.

Kolak’ın yardımcılıklarını A.Gökhan Bal ve D.Ali Kepçeli yapacak.Maçın 4.hakemi ise Berkan Güler



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN