Mirlan Murzaev, Asya Kupası İçin Ülkesine Gitti.

Mirlan Murzaev, Asya Kupası İçin Ülkesine Gitti.

Somaspor’un Kırgızistan asıllı futbolcusu Mirlan Murzaev, Kırgızistan Milli Takım kampına katılmak için ülkesine gitti.

SOMADASPOR

Mirlan Murzaev, Ülkesinin 7 Ocak 2019 tarihinde Çin Halk Cumhuriyeti, 11 Ocak 2019 Kuzey Kore ve 16 Ocak 2019 tarihlerinde Filipinler ile oynayacağı Asya Kupası maçlarında forma giyecek..

Mirlan Murzaev, 16 Ocak 2019 tarihlerinde Filipinler ile oynanacak grup eleme maçının ardından Somaspor kampına katılmak için Türkiye’ye gelecek..

Mirlan Murzaev sezon başı ülkesinin Pakistan ve Filistin Milli takımlarıyla oynadığı maçta da yer almış ve Soma’ya sakat dönmüştü. Somaspor taraftarının çok şey beklediği Mirlan Murzaev, 8 hafta süren sakatlığının ardından yeni yeni toparlanmaya başlamıştı. Umarız çok şeyler beklediğimiz oyuncumuz Soma’ya sağlam döner..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN