Manisa Tüfad’dan 150 Antrenöre Eşofman Desteği

Manisa Tüfad’dan 150 Antrenöre Eşofman Desteği

Manisa Tüfad 2017-2018 sezonunda 2.amatör futbol takımlarında sözleşme yapan antrenörlere eşofman takdim etti. Daha önce de süper ve 1.amatör kümede sözleşme yapılan 105 antrenöre eşofman dağıtımı yapılmıştı.


Manisa TÜFAD (Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği) amatör takımlarla 2017-2018 sezonunda 2.amatörde sözleşme imzalayan antrenörlere Tüfad Dernek Binası’nda eşofman takdim etti.
Törene Tüfad Başkanı Tekin Tatlıcıoğlu, dernek üyeleri, 2.amatörde sözleşme imzalayan antrenörler ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Başkan Tatlıcıoğlu; “ Daha önce süper ve 1.amatör kümede sözleşme yapan antrenörümüze eşofman dağıtmıştık. Şimdi de 2.amatör kümede sözleşme yapan 45 antrenörümüze eşofman veriyoruz. Ayyıldız Spor Kulübü antrenörü Yavuz Yusuf Yıldırım hocamız amatörde sözleşme yapan ve çalışan antrenörler ile ilgili olarak bir katkı fikrini ortaya attı. Biz de yönetim kurulu ile görüştük ve antrenörlerimize eşofman dağıtım fikri ortaya çıktı.”dedi.


“150 ARKADAŞIMIZA EŞOFMAN HEDİYE ETTİK”
Başkan Tatlıcıoğlu;“Bugün buraya gelen antrenöre ve toplamda amatör takımlarda sözleşme yapan 150 antrenör arkadaşımıza eşofman hediye ettik. En yaşlı antrenörlerimizden Muradiyespor antrenörü Tuncay Erkan hocamıza temsili olarak veriyoruz. İnşallah üyelerimize bu tür katkılarımız devam edecektir”dedi.
MUHARREM KAZER



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN