Manisa Amatör Küme Takımlarının Dikkatine!

Manisa Amatör Küme Takımlarının Dikkatine!

Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından 2019 – 2020 sezonu ile ilgili bilgilendirme açıklaması yapıldı.

SOMADASPOR

Manisa Futbol İl Temsilcisi Behçet Atlı‘nın, konu ile ilgili ASKF’nin resmi sosyal medya adresinden yapılan paylaşımı şöyle:

“Lige(Fikstüre) dahil olabilmek, lisans yaptırabilmek için Profesyonel,BAL ve tüm kulüplerimize,amatör futbol kamuoyuna ve Basın mensuplarına Duyurudur.

19.08.2019 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar, Manisa ASKF’ye teslim edilmesi Gereken Belgeler;

-1-2019-2020 Karar Örneği iki sayfa fotokopi,kulüp mühürlü
-2-Kulüp Vize-Bilgi Formu-ıslak imzalı iki nüsha, kulüp mühürlü
-3-Katılım payı Dekontları aslı,
-4-Islak imzalı iki adet İmza Sirküleri (Ek-5) (2019-2020 sezon başlangıç kararına uygun olarak doldurulması zorunlu)
-5-Onaylı Genel Kurul Sonuç Bildirgesi (2019 yılı içerisinde Genel Kurul Yapan Kulüpler için geçerli olup, gerektiğinde tüm kulüplerden talep edilebilir.)”denildi.

LİGLERİN TAHMİNİ  BAŞLAMASI
Manisa Futbol İl Temsilcisi Behçet Atlı, lig tarihlerinin başlamaları ile ilgili olarak da; ”Süper Amatör lig 28-29 Eylül 2019 tarihinde, Birinci Amatör Küme Takım ve grup sayılarına göre değişiklik arz etmek ile birlikte Eylül ayı içinde başlatılması düşünülmektedir. Yerel U-14 Ligi ve U-16 ligleri Eylül sonu,Ekim 2019 ilk haftalarında başlayacaktır. Süper Amatör Küme , Birinci Amatör Küme ve alt yapı fikstürü 21.08.2019 Çarşamba günü yapılacaktır.”ifadeleri kullanıldı.
Ayrıca katılım ücretlerini de;
Süper Amatör-Birinci Amatör-İkinci Amatör ve Alt yapı Ligler İçin 200 TL olarak belirlendi.
Kaynak için buraya tıklayınız


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN