Manisa 1.Amatör ve Süper Amatör Fikstür Çekim Tarihi Belli Oldu.

Manisa 1.Amatör ve Süper Amatör Fikstür Çekim Tarihi Belli Oldu.

Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 1. Amatör Küme ve Süper Amatör Küme fikstür çekim tarihlerini belirledi.

ASKF’nin Sosyal Medya adresinde yayınlanan bildiriye göre;

Birinci Amatör Küme bilgilendirme ve fikstür çekim toplantısı 4 Eylül 2018 Salı günü Manisa GHSİM-Çok Amaçlı Spor Salonu saat 14:00’de.

Süper Amatör Küme bilgilendirme ve fikstür çekim toplantısı ise; 5 Eylül 2018 Çarşamba günü Manisa GHSİM-Çok Amaçlı Spor Salonu saat 14:00’de gerçekleştirilecek.

ASKF yapılan bildirinin altına da not olarak;

Takımların fikstüre dahil olabilmeleri için, 29 Ağustos 2018 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar referans ücretlerinin yatırıp,bilgi formu- Ek 6 ve Karar örneğini ASKF’ye teslim etmeleri gerekmektedir. Bilgi için şuraya tıklamalarını yazmış..
www.somadaspor.com



Etiketler

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN