Kimse Bizden Umidimizi Alamaz!

Kimse Bizden Umidimizi Alamaz!

Bu hafta Yalova deplasmanından beklenmedik yenilgi ile dönüldü.
Peki bu yenilgi neden oldu? ne ifade ediyor?

Köşe:Doğan Gülşen

Bu yenilgiyi bize ders çıkartması için hayra yormamız lazım. Kaybedilmiş bir şey yok. Sadece bu maçın analizinden hataları yorumlayıp eksikleri görüp düzeltmektir. Sakatların bir an önce iyileştirmek birde görüldü ki bek sakatlığında kulübe de alternatif yok gibi bunu iyi irdelemek lazımmış kadro mühendisliği yapılırken bir şekilde daha geniş kadro yapılmalı demek ki..

Yalova maçı belli ki ilk maç rahat galibiyetten biraz hafife alınmış unuttuğumuz bir şey var herkes devre arasında transfer takviyesi ve iyi kamp dönemi geçirmiştir. Futbolda rakip hiç bir zaman hafife alınmamalı bunun örnekleri her gün yaşanmakta maç sahada kazanılır..

Bizler facebook tan canlı izleme fırsatı bulduğumuzda maça baktığımızda şöyle bir kere Mirlan kamp dönemini takımla geçirmediği için eksikleri görülüyor bunun takımla çalışmaması bu maçta görüntü olarak bize böyle izlenim verdi. 11 de başlamayabilirdi hoca ne düşündü bilemiyoruz..Beklere yardım yeterli şekilde olmuyor takım savunmasında zaaf var ikinci yarının ilk maçı Ayvalık Belediye maçında yediğimiz kolay gollerden belliydi..




Tabi ki yenilgi olacaktır futbolun güzelliği burada demek ki yeterli şekilde hazırlık yapılmamış olabilir maçlar oynandıkça zor olmaya başladı. Kolay maç yok bunu bir kere kendimize inandırmamız lazım..Geç kalınmış bir şey yok takım lider avantajlı ne yapılmalı önümüzdeki maçı alıp silkelenmeli bu bir haftalık sıkıntıyı üzerimizden atmalıyız, güçlü takım bunu yapar bu güç Somaspor da var teknik kadroda da var..

Her yönüyle fikstür avantajı var Somaspor’un Yıldırım buraya gelecek en önemli rakip şampiyonluk mücadelesindeki rakibimiz sahamızda çok etkiliyiz taraftarımızla birlikte burada bizi kimse yenemez..

Bu yolun sonu şampiyonluktur öyle kolay kolay vazgeçmek yok engelleri teker teker geçerek bazen kaza olsa da bu bizim hırslanmamızı sağlar herkes daha ümitli, bir yenilgi ümidimizi kıramaz …

Çalışılmalı yaptığımız hatalar çalışılıp düzeltilerek kaldığımız yerden devam edilmeli. Bu haftaki maçı dört gözle bekliyoruz. Takımı coşku ile desteğe devam etmeliyiz ki yine şampiyonluk havasına girelim. Bu hafta sonu herkes maçta olmalı takımı bağrımıza basıp arkalarındaki güç olduğumuzu göstermeliyiz..
Sevgilerle Doğan Gülşen (tüm yazılarını oku..)




Ahmet Akbulut

YORUM YAZIN