Karaelmasspor, Güçlü Rakibinden Puan Kopardı

Karaelmasspor, Güçlü Rakibinden Puan Kopardı

Soma 301 Karaelmasspor, deplasmanda karşılaştığı güçlü rakibi Hamidiye Doğanaltı Eylülspor’u, vurdu ama yıkamadı:1-1

Manisa İkinci Amatör’de zirve yolunda şampiyonluk mücadelesi veren ve ilk maçlarında rakiplerini farklı skorlarla mağlup etmeyi başaran Hamidiye Doğanaltı Eylülspor ile 301 Karaelmasspor Akhisar Kovalık Sahasında karşı karşı karşıya geldi.

301 Karaelmasspor, İzzet Özeren, Sergen Gürgör ve Mertcan Erol hakem triosunun yönettiği maçta sahaya; Emircan, Yavuz-Hüseyincan-Kadir-Barış-Ehali-Umut-Ahmet-Emrah-Enes ve Eren on biri ile çıktı.

Sarı-Siyahlılar golcü oyuncuları Enes Bayramlar‘ın 28.dakikada attığı kafa golüyle devreyi 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya etkili başlayan ev sahibi ekip Hamidiye Doğanaltı Eylülspor, 59.dakikada Aycan Yıldırım‘ın golüyle eşitliği yakaladı:1-1

Kalan dakikalarda her iki takım adına sonucu etkileyecek ataklar olmadı ve maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sonuçlandı.

301 Karaelmasspor, öne geçtiği karşılaşmada galibiyeti koruyamadı ama grubun şampiyonlukta iddalı takımlarından biri olan rakibinden puan almayı başardı.

Sarı-Siyahlılar, 3.hafta Zeytinliova Birlikspor’u Linyit Stadı’nda konuk ederken, Hamidiye Doğanaltı Eylülspor, Medar Gençlerbirliği deplasmanına gidecek..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN