Kara Kuvvetleri Komutanlığı Zafersporlu Kızları Konuk Etti.

Türkiye’de son 8 takım arasına kalarak final grubu müsabakalarına katılmak için Ankara’da bulunduğu sürede Zafer Spor Kız Futbol takımımız Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından misafir edildi.

Kara Kuvvetleri Kurmay Başkanı Korgeneral Metin Gürak tarafından karşılanan kızlarımıza Türk Kara Kuvvetlerinin tarihsel gelişimi görev ve sorumlulukları hakkında bilgiler verilirdi. Oldukça samimi bir ortamda geçen buluşmada kızlarımıza çeşitli hediyeler takdim eden Korgeneral Gürak kızlarımızın başarılarından çok etkilendiğini belirtti.

Takımın teknik sorumlusu Hakan Arslancan “14 yaşında içerisine girdiğim Çocukluğumun son dönemi, gençliğim ve orta yaşımın geçtiği vatan sevgisi, evrensel insanî değerleri ve daha bir çok şey öğrendiğim  büyük ailemin kızlarımızı davet etmesini büyük bir nezaket  olarak görüyorum ve kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz yaptığımız işe sadece futbol olarak bakmıyoruz. Gittiğiniz her yerde kızlarımıza artı değer yaratacak faaliyetler yapmaya çalışıyoruz. Sayın Kara Kuvvetleri Komutanımızın kızlarımızı kabul etmesini onların sosyal gelişimi açısından çok önemli buluyoruz.” Dedi.


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN