Kaptan Ayla Yılmaz, Kaçan 2 Puana Üzülüyor

Kaptan Ayla Yılmaz, Kaçan 2 Puana Üzülüyor

Bursa Ağaköyspor deplasmanında normal süreye Şevval ve Selis’in golleriyle 2-1 önde giren Soma Zaferspor Bayan Futbol Takımı, uzatma bölümünde yediği golle 2-2 beraberlik le ayrılarak galibiyeti kaçıran taraf olmuştu.

HABER:SOMADASPOR.COM

Kırmızı-siyahlılarda kaçan galibiyete en çok üzülen isimlerden biri takım kaptanı ve kalecisi Ayla Yılmaz oldu.




TFF Bayanlar 3.Lig 5.Grup ilk hafta maçında 2-2 biten Ağaköyspor maçında kazanmaya çok yakın olduklarını belirten Ayla Yılmaz, ‘’Hocamız Hakan Arslancan önderliğinde maça çok iyi hazırlanmıştık. Karşılaşmaya etkili başlayıp iki gol bulmamamıza rağmen yakaladığımız ve değerlendiremediğimiz birkaç pozisyonumuzda oldu. Öne de geçtik, ancak hiç beklemediğimiz anda çok kötü gol yedik ve maç 2-2 berabere bitti. Kazanmayı çok hak etmiştik. Ama futbolda bir anlık Konsantrasyon bozukluğunda rakibin cezayı kesebiliyor. İşte Ağaköyspor maçı da öyle oldu. Kazanmaya çok yakınken bir anlık hatamız bize pahalıya patladı. Olsun ekip olarak İnşallah özlenen ve beklenen Zaferspor’u bir haftalık bay’ın ardından taraftarlarımıza izlettireceğiz. Bizim için fark etmez, bizi izlemeye devam edin’’dedi.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN