Kaleci Onur , Kazanılan 3 Puanda Büyük Rol Oynadı.

Kaleci Onur , Kazanılan 3 Puanda Büyük Rol Oynadı.

Somaspor’un başarılı kalecisi Onur Nazmi Terzioğlu, Altınova Belediyespor maçının ilk yarısında yaptığı kritik kurtarışlarla siyah-beyazlı takıma adeta can verdi.

SOMADASPOR

Somaspor, Spor Toto BAL Bölgesel Amatör Lig 8.Grup 23. haftasının deplasmanda Altınova Belediyespor’a konuk oldu. Yalova Hersekzade Stadında oynanan mücadelenin 27 ve 84.dakikalarda son iki haftanın suskun golcüsü Toma Tabatadze ve 90.dakikada ise, Yusuf Demir’in attığı gollerle 3-0 kazanarak play-off yolunda çok önemli bir virajı geride bıraktı.




ONUR’DAN KRİTİK KURTARIŞLAR
Somaspor kalecisi Onur Nazmi Terzioğlu, rakibin karşı karşıya kaldığı pozisyonda birde frikikten olmak üzere yaptığı kritik kurtarışlarla takım arkadaşlarına, ”Ben bunlardan gol yemem, siz atın” mesajını verdi.

3 MAÇ ÜST ÜSTE KALESİNİ GOLE KAPATTI
Başarılı eldiven özellikle maçın ilk yarısında yaptığı kritik kurtarışlarla 3 puanın kazanılmasında Toma Tabatadze ve Yusuf Demir kadar büyük pay sahibi oldu.

ŞAMPİYONLUĞA KİLİTLENDİK
Maç sonunda telefonla görüştüğümüz Onur Nazmi Tezioğlu, ”Takım ve ilçe olarak hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Telafisi olmayan son iki haftaya girdik. Taraftarımız, takım arkadaşlarım, hocalarım,yönetimimiz olarak şampiyonluğa kitlendik. Somayı layık olduğu yere taşımak için son maçın son dakikasına kadar savaşacağız ve Allah’ın izniyle şampiyon olacağız.”dedi.

ÖDEMİŞSPOR MAÇI 7 NİSAN’DA
24.Hafta Ödemişspor ile evimizde oynayacağımız maç, seçim dolayısıyla 7 Nisan Pazar günü saat 15:00’de Soma Atatürk Stadında oynanacak.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN