Jaba, Duran Topların Usta İsmi

Jaba, Duran Topların Usta İsmi

Futbolda bazı anlar vardır.

Meşin yuvarlağı bir türlü rakip ağlarla buluşturamazsınız.
Rakibin kilidini açmak için adeta sihirli bir dokunuşa ihtiyaç duyarsınız..İşte bu sihirli dokunuşu yapacak olan isimde; Somaspor adına kritik maçlarda yaptığı vuruşlarla Jaba oldu.
Geçen sezon duran toplardan gol bulamayan Somaspor, Jaba‘yla ilk yarıda 4 gol buldu, 6 da asist yaptı.
Uzun yıllar Süper Lig’de forma giyen ve 2007 yılında Türk vatandaşlığına geçerek Melih ismini alan Jaba, sezon başı Gebzespor‘dan Somaspor’a transfer olmuştu.36 yaşındaki usta ayak, ligin ikinci yarısında da usta vuruşlarıyla takımına puanlar kazandırmaya devam edecek..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN