İmbat Yine Yeniden..

İmbat Yine Yeniden..

Geçen senenin turnuva üçüncüsü İmbat A.Ş, yıllarca turnuvalarda aldığı başarılı sonuçlara katkı sağlayan iki önemli oyuncuyu bir sezon aradan sonra tekrar bünyesine kattı.

SOMADASPOR

Devlet Hastanesi karşısında yarı final maçının uzatma bölümünde yediği gollerle finali kaybeden İmbat A.Ş, korkulu rüya görmemek için çok önemli oyuncuları kadrosuna kattı. Önceki yıllarda İmbat A.Ş adına yaşanılan şampiyonluklarda büyük pay sahibi olan Yücel Durali ve İlker Çakır tekrar yuvaya geri göndü.




Geçen sezon ELİ (3) takımında oynadığı futbolla ön plana çıkan Erhan Durdu. Yine oynadığı pozitif futbol ile takıma büyük katkı sağlayan Bülent Aktuğ ile tekrar dış transferde anlaşma sağlandı gibi.
Bu sene ilk defa turnuvalarda boy gösterecek ve adından sıkça bahsettirecek bir Eser Kasal transferi de gerçekleştirildi.
Tüm turnuva haberleri için buraya tıklayınız!




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN