Hoşça Kal Soma

Hoşça Kal Soma

Yıllar sonra 3.lige çıktık ama inanın takımdaki belirsizlikten dolayı içimizde burukluk devam ediyor..

SOMADASPOR

İki gün önce şuradaki yazımızda ”Son bir haftaya kadar yönetim ve hoca netliği kazanmadığı için kadromuzdan ayrılacak isimlerin kendilerine takım bulma arayışları devam ederken, ilk haber Berkant İstanbul’dan gelmişti” demiştik. Berkant’ın ayrılığının ardından takımın teknik direktörü Mustafa Bahadır ve orta saha oyuncumuz Agah Oktay Yılmaz‘ın Bergama Belediyespor ile anlaşmaları izledi..

Bugünde takımın defanstaki başarılı ismi Coşkun Kılıç‘ın sosyal medya adresinde paylaştığı;
”Sezon başı Şampiyonluk parolasıyla geldiğim Somaspor kulübünden Allah’a şükürler olsun ki Şampiyonluk yaşayarak ayrılıyorum. Biz bu takımı 1 sezon oynasak ta çok sahiplendik. Umarım bizden sonrada bu kulübü bizler gibi sahiplenirler ve uzun yıllar profesyonel lig hasreti çeken Soma halkı senelerce bu kulübü bu ligde yada daha üst liglerde destek verir, destek olurlar. Benim hakkım başkanlarımıza, yönetimimize, Somaspor taraftarlarına, teknik kadromuza ve bizim için gece gündüz tesislerde çalışan ablalarımıza, ve son olarak takımda “belli başlı” bu takım için varını yoğunu veren “ gerçek” takım arkadaşlarıma hakkım sonuna kadar helaldir.. Hoşçakalın” veda haberi geldi.

Ne diyelim umutla başladığımız bu süreçte;
Giden çok
Gelen yok!
Siyah-Beyaz Devam..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

3 YORUM

  1. Avatar
    Mustafa Gergöz

    Sinan Vardar in desteği ile bir yönetim kurulsa daha mı iyi olurdu acaba diye düşünüyor insan şuan ki durumu görünce.
    Sportif ilişkilerini kullanarak güzel bir takım kurulabilirdi

  2. Avatar
    Vehbi Serin

    Toma gitti mi

  3. Avatar
    Özcan Fener’li Carlos Özen

    Vehbi Serin kapo toma mecbur gidecek, yabancı oynamıyor 3.ligde, TOMA da futbolcu yani, geçen sezon bizdeydi Serik Bld Spor da,

YORUM YAZIN