Her Takıma Lazım..

Her Takıma Lazım..

Şubat ayı içerisinde başlayacak olan Manisa 2.Amatör Küme maçlarına hazırlık kapsamında çalışmalarını sürdüren Turgutalp Gençlikspor’da, saha içerisindeki sorumluluğu Selçuk Bulut üstlenecek..

SOMADASPOR

2007-2008 sezonunda Turgutalp Belediyespor‘da sol açık oynayan ve takımının o sezon namağlup şampiyon olup Süper Amatöre çıkmasında büyük katkı sağlayan Selçuk Bulut, 10 yıl aradan sonra tekrar gönül verdiği renklere hizmet vermek için kolları sıvadı..

Turgutalp Belediyespor, 2007-2008 sezonunda çıktıkları Süper Amatör Küme’de 1 sezon kaldıktan sonra imkansızlıklar yüzünden takımın kapısına kilit vurulmuştu..

Ama Turgutalp Belediyespor aşkı onda hiç tükenmedi. 10 yıl sonra takım tekrar faaliyete geçince tekrar dan takımın bir parçası olmayı ve kendinde bir sorumluluk alma isteği duydu. Takımda ki oyuncularla iyi bir iletişimi var, oynayıp oynamamayı sorun etmiyor. İyi bir sporculuğunun yanında ihtiyaç halinde her işe koşmaya çalışıyor. Kulüp binasının dolaplarını bile tamir etti. Kapı kilitlerini değiştirdi.Bunun gibi bir çok konuda faydalı olan bir kişi..
Hani derler ya ”Her eve lazım” İşte Selçuk Bulut gibi bir birey de ”Her takıma lazım”




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN